Suomen Maine Coon -kissat ry

Logokilpailu

LOISTAVA LOGOKILPAILU

Katseet kohti tulevaa, sillä vuosi 2021 on yhdistyksessämme juhlavuosi. Suomen Maine Coon -kissat ry täyttää 30 vuotta! Yhdistys on päättänyt järjestää avoimen suunnittelukilpailun, jonka tehtävänä on tuottaa yhdistykselle uusi logo 30-vuotis juhlavuoden kunniaksi. Kilpailu on avoin kaikille jäsenille.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

Kilpailun järjestäjä: Kilpailun järjestää Suomen Maine Coon -kissat ry.
 
Logon käyttötarkoitus ja esittämisympäristöt: Logo toimii yhdistyksen visuaalisena tunnisteena, imagon luojana ja identifiointina. Sitä käytetään yhdistyksen asiakirjoissa, kotisivuilla, lehti-ilmoituksissa, muussa sähköisessä- ja printtiviestinnässä sekä sosiaalisen median kanavissa. Logoa käytetään lisäksi yhdistyksen myyntituotteissa, kuten T-paidoissa, huppareissa, pipoissa, mukeissa ja muissa mahdollisissa tuotteissa ja kohteissa, joilla yhdistyksen tunnettuutta voidaan tuoda esiin. 

Yhdistyksen tarkoitus ja tavoitteet ovat nähtävillä yhdistyksen kotisivuilla www.mainecoon.fi.

Kilpailuaika: Kilpailu järjestetään ajalla 1.6.-31.7.2020.

Kilpailutöiden muoto, toimitustapa ja osoite: Kilpailutyö voi olla käsin piirretty tai graafisella ohjelmalla suunniteltu. Työ voi olla värillinen tai mustavalkoinen, mutta värillisenä sen tulee toimia myös mustavalkoisesti. Osallistua voi useammalla kilpailutyöllä.

Kilpailutyöt tulee jättää sähköisesti PDF-muodossa 31.07.2020 mennessä osoitteella markkinointi@mainecoon.fi

Kilpailutöiden yhteydessä tulee ilmoittaa kilpailutyön tekijän nimi ja yhteystiedot.
 
Kilpailutöiden käsittely: Tuomaristo valitsee kilpailutöistä 3 – 5 logoa loppukilpailuun. Loppukilpailu käydään äänestysperiaatteella, jossa jäsenet saavat äänestää omaa suosikkiaan. Loppukilpailuun pääsevät työt julkaistaan nimettöminä yhdistyksen jäsenlehdessä nro. 3.  

Tekijänoikeus: Kilpailun voittaja sitoutuu siirtämään voittajatyön tekijänoikeuden Suomen Maine Coon -kissat ry:lle ilman erillistä korvausta. Kaikkien muiden kilpailutöiden osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä.

Voittajatyön lunastaminen ja käyttöönotto: Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta käyttöön jäsenistön äänestyksen voittanutta ehdotusta.

Tuomaristo: Tuomaristona toimii yhdistyksen hallitus.
 
Tulosten julkistaminen: Loppukilpailun voittajalogo julkaistaan yhdistyksen jäsenlehdessä nro 4. Tuloksista tiedotetaan lisäksi yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
 
Palkinnot: Voittajatyö palkitaan Suomen Maine Coon -kissat ry:n tuotepalkinnoilla ja kunniamaininnoilla. 

Osallistumisoikeuden rajaus: Kuvapankkikuvalla osallistuminen kilpailuun ei ole mahdollista.

 

 

 

 

Kuvallinen someinfo:

Arkisto

19.10.2020
Kiinnostaako Maine Coon -kalenteri?

05.10.2020
Syksyn kimppaultrat

26.08.2020
Logokisa - äänestys

11.08.2020
Kasvattaja-listan virhenäkymä mobiilissa

31.05.2020
Logokilpailu

07.05.2020
Sähköpostin lähetysongelmia

04.05.2020
Kevätkokouskutsu 2020

17.04.2020
Kosivat kollit -lista

13.04.2020
Terveystyöryhmähaku

27.02.2020
Ennakotiedote kevätkokouksesta