Pentuvälittäjä
Marjo Klankki
Kulmalantie 4 28130 Pori 
Puh. 044-5410071
marjo.klankki(at)mainecoon.fi

 

 

 

:: Pentulistalla julkaistaan vain FeLV ja FIV testattujen vanhempien jälkeläisiä, tiedoissa julkaistaan myös vanhempien HCM- ja muut terveystulokset, mikäli tiedot ovat lisätty yhdistyksen ylläpitämään  terveysrekisteriin. Lisää tietoa Terveys-sivuilla. Pentulistalla julkaistaan Suomen Maine Coon -kissat ry:n jäsenien ilmoitukset, joilla on FIFé -hyväksytty ja voimassaoleva kasvattajanimi ja jotka ovat maksaneet kasvattajan palvelumaksun. Pennut ovat pentuvälityksessä kolmen kuukauden ikään saakka. Tämän jälkeen uusintailmoitus pentuvälittäjälle pitää pennut listalla kuukauden kerralla. Ilmoita pentueen tiedot EMS-koodeineen ja päivitä muuttuneet pentujen varaustilanteet pentuvälittäjälle. ::

Kun ilmoitat pentueita, ilmoita 
- omat tietosi
- emon ja isän nimi 
- EMS-koodit 
- pentueen syntymäaika 
- pentujen sukupuoli ja väri 
- haluamasi kuva
Katso mallia sivulla olevista ilmoituksista.

Tutustu myös yhdistyksen Facebookissa olevaan pentuvälitys-ryhmään:
Suomen Maine Coon -kissat ry - pentuvälitys/

Escape's

Escape's Maine Coon
Jaana Hiltunen
Vaalintie 6
66510 Merikaarto (Vaasa)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050-5013386

 

Varattavissa MCO pentuja, luovutus vko 34 –>

Synt. 17.05.2015

 

Emo: Escape’s Walquiria ( f22)
Isä: GIC Escape’s Jethro Tull (a22)

 

1. naaras Fantasia; kilpikonnatabby

2. naaras Fiona Apple; ruskeatabby

3. naaras FloRida; ruskeatabby

4. uros Foo Fighter; ruskeatabby

FI*Daybreaks's

 

Sanna Snellman-Junna
Ritoharjuntie 12 e 8
Palokka
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 0409647447
www.daybreaks-coons.com

 

Synt. 3.6.2015

Emo: Daybreak's Jean Carne(HCM ultra neg.)
Isä: Daybreak's GentleMan (HCM ultra neg,)

 

Mustasavu valkoisella, uros

Mustasavu valkoisella, uros 

 

SatuMainen

 

Synt. 16.7.2015

 

Emo: SatuMainen Wiennetta – HCM-ultra norm.

Isä: Yankee Cats Draco Cat’s Eye – HCM-ultra norm.

 

ruskeatabby – tyttö

hopeatabby – tyttö

Huomio pentua etsivä!

Maine cooneille suositellaan erilaisia jalostustestejä, jotka auttavat kasvattajia valikoimaan kasvatusohjelmaansa mahdollisimman sopivia yksilöitä. Pitkällä aikavälillä monipuolinen ja kattava testaaminen auttaa ylläpitämään ja parantamaan rodun terveyttä. Testejä, joita pennun vanhemmista kannattaa tiedustella ovat sydänultraus (HCM), munuaisten ultraus (PKD), dna-testit (HCM&SMA) ja lonkkakuvat (HD). Kaikista näistä saa eläinlääkäriltä kirjallisen todistuksen ja pennunostajalla on oikeus pyytää tehdyistä testeistä valokopiot kauppakirjan oheen. Hänellä on myös oikeus pyytää nähdä alkuperäiset kappaleet. Osaa testeistä (dna) ei välttämättä tarvitse tehdä kissalle, jos testi on jo tehty sen molemmille vanhemmille ja tulos on ollut negatiivinen. Katso lisätietoja Terveys-sivuilta.


Huomio kasvattaja!

Pentulistalla julkaistaan vain FeLV- ja FIV -testattujen vanhempien jälkeläisiä, joten toimitathan pentuvälittäjälle kopiot testituloksista. Pennut ovat pentuvälityksessä kolmen kuukauden ikään saakka. Tämän jälkeen uusintailmoitus pentuvälittäjälle pitää pennut listalla kuukauden kerralla. Ilmoita pentueen tiedot EMS-koodeineen ja päivitä muuttuneet pentujen varaustilanteet pentuvälittäjälle.

Kun pentueen vanhemmat on HCM-testattu (Hypertrofinen kardiomyopatia) toimita myös siitä testitulokset. Ultra on tehtävä vähintään 7,5 MHz ultraäänilaitteella ja sen tulee näkyä todistuksessa. HCM DNA-testin tulee olla eläinlääkärin ottama ja lähettämä ja sen tulee näkyä todistuksessa. Kissan tietoihin merkitään, onko HCM tutkimus tehty ultraamalla vai DNA-testillä.

Huom! Kun DNA-testaat kissasi, niin muistathan pyytää 1.3.2007 alkaen todistuksen eläinlääkäriltä näytteenotosta, sillä eläinlääkärin nimi ei näy välttämättä dna-testituloksen vastauksessa.

Hyödyllistä tietoa: - Maine Coon lehden 3/2006 artikkeli

HCM - Tutkimuksesta ja testauksesta