Suomen Maine Coon -kissat ry

Maine Coon -tuotteet

Paitoja ja huppareita on saatavissa eri väreissä ja koossa, kokotaulukot löytyvät tämän sivun alalaidasta. Painatus voi olla selässä tai edessä joko mustalla tai valkoisella painatuksella. Tilauksia pyritään kokoamaan useampi ja toimitetaan näyttelyihin tai tarvittaessa postitse, jolloin tilaaja maksaa postikulut. Tilaukset sirpa.viita@mainecoon.fi, soittamalla 040 7462424 tai alla olevalla tilauslomakkeella.

Hinnasto

• Hupparit (saatavana myös kevyt malli) 35 e
  • T-paidat 15 e
  • Lasten hupparit 30 e
  • Lasten t-paidat 12 e
Tilaus maksetaan tilille

IBAN: FI48 5494 0940 0484 26
BIC: OKOYFIHH
Viitenumero: 7773

Muista mainita tilausta tehdessäsi, kenen tililtä maksu maksetaan, jos maksaja eri kuin tilaaja.

Tuotetilaus

Tilauslomake yhdistyksen tuotteille. Jos tuotteita haluaa tilata useamman kappaleen, tulee tilauslomake tehdä ja lähettää joka kerta uudestaan. Postikulut eivät tule moneen kertaan samaan osoitteeseen tilattaessa.
  • Kirjoita, jos haluat tuotteet postitettuna.
  • Kirjoita tähän haluamasi tuotteet sekä niiden värit, kappalemäärät ja koot. Kirjoita tähän kenttään myös se, jos maksaja on eri kuin tilaaja.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Esimerkkejä tuotteista ja väreistä:

kollaasi_pinotut

kollaasi_edesta

kollaasi_takaa

Kokotaulukot

Naiset

Naisten kevyt vetoketjullinen huppari (PDF-tiedosto)

tuotteet-huppari1

tuotteet-tpaita1

Miehet

Miesten kevyt vetoketjullinen huppari (PDF-tiedosto)
tuotteet-huppari2 tuotteet-tpaita2