Suomen Maine Coon -kissat ry

Vuoden kissa 2021 -kilpailu

Kaikki sääntömuutokset ja -tarkennukset on lihavoitu ja alleviivattu.


LUOKAT

AIKUINEN UROS, AIKUINEN NAARAS, KASTRAATTIUROS, KASTRAATTINAARAS
Huomioidaan viisi parasta näyttelytulosta, joista enintään kaksi on ulkomailta. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen, mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulokset tarkistetaan omakissasta.

NUORI UROS JA NAARAS (LUOKKA 11) JA UROS- JA NAARASPENTU (LUOKKA 12), VETERAANI
Huomioidaan kolme parasta näyttelytulosta, joista enintään kaksi on ulkomailta. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen, mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulokset tarkistetaan Omakissasta.

 

SIITOSUROS JA SIITOSNAARAS
Siitosluokissa lasketaan siitoskissan kolmen eri jälkeläisen kunkin paras näyttelytulos yhteen. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen, mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä ja enintään kaksi saa olla ulkomailta. ILMOITA SIITOSKISSAN JÄLKELÄISTEN NIMET JOIDEN OSALTA TULOKSET TARKISTETAAN OMAKISSASTA.

KASVATTAJA
Kasvattajaluokassa lasketaan kasvattajan viiden eri kasvatin kunkin paras tulos yhteen. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen, mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä ja enintään kaksi saa olla ulkomailta. ILMOITA KASVATTIESI NIMET, JOIDEN TULOKSET TARKISTETAAN OMAKISSASTA.

TULOSTEN TARKASTAMINEN
– Kaikki tulokset, sekä kotimaiset että ulkomaiset, tarkistetaan Omakissasta. EMME VASTAANOTA ENÄÄ ULKOMAISIA SETELIKOPIOITA.
– Varatuloksia huomioidaan kaikissa sarjoissa lisäksi niin paljon kunnes yksi ensimmäinen sija löytyy. Varatuloksissa saa olla tuloksia ulkomailta rajoittamaton määrä.
– Kansallisen näyttelyn tuloksista hyväksytään vain luokissa 11 ja 12 saadut tulokset.

KISSAN ILMOITTAMINEN KISAAN
Kissan OMISTAJA ILMOITTAA KISSAN kilpailuun ja hänen tulee olla Suomen Maine Coon -kissat ry:n jäsen 31.12.2021. Jos kissalla on useampia omistajia, tulee kaikkien heidän olla yhdistyksemme jäseniä. Kissan kisaan ilmoittanut omistaja vastaanottaa myös kissan mahdolliset palkinnot ja ne kirjataan ilmoittautumishetkellä olleen omistajan nimiin.

Kisaan voi osallistua KISSA, JONKA PYSYVÄ OSOITE SUOMESSA ja jonka kaikki tarvittavat kisatulokset löytyvät omakissasta.

Osallistujista ilmoitetaan kissan virallinen nimi, rekisterinumero ja mihin kilpailuluokkaan /-luokkiin kissa osallistuu. NÄYTTELYTULOKSIA EI ENÄÄ LISTATA, PISTEIDENLASKIJA TARKISTAA TULOKSET OMAKISSASTA.

Kisaan tulee ilmoittautua vuonna 2021 saaduilla tuloksilla. Ilmoittautumiset lähetetään ohjeistuksen mukaisesti sähköpostilla osoitteeseen vpj@mainecoon.fi viimeistään 16.1.2022 klo 23.59. Lähettäjät saavat vastaanottokuittauksen sähköpostitse, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Niiltä osin mitä ei näissä säännöissä ole toisin mainittu, noudatetaan pistelaskussa Suomen Kissaliiton pistelaskennan sääntöjä.
https://www.kissaliitto.fi/wpolku/media/2021/07/Nayttelysaannot-16072021-paivitys.pdf (sivu 50)

Parhaat (sijat 1-3) kissat ja kasvattajat palkitaan erikseen ilmoitettavassa MCO-tapahtumassa vuoden 2022 aikana.

ONNEA KISAAN!

Arkisto

15.05.2024
Luento 12.6.2024

30.04.2024
Vuoden ensimmäisen lehden viivästyminen

12.03.2024
Kevätkokous 2024

06.02.2024
Vuoden Maine Coonit 2023!

15.01.2024
Haemme terveystyöryhmään jäseniä

01.01.2024
Vuoden Maine Coon 2023 -kilpailu!

02.12.2023
Syyskokouksen 2023 pöytäkirja

02.12.2023
Joulukampanja!

15.11.2023
Jäsenkampanja!

06.10.2023
Syyskokouskutsu 2023!