Suomen Maine Coon -kissat ry

Vuoden Maine Coon 2022 -kilpailu


KILPAILULUOKAT

AIKUINEN UROS, AIKUINEN NAARAS, KASTRAATTIUROS, KASTRAATTINAARAS
Huomioidaan viisi parasta näyttelytulosta, joista enintään kaksi on ulkomailta. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulokset tarkistetaan omakissasta.

NUORI UROS JA NAARAS (LUOKKA 11) JA UROS- JA NAARASPENTU (LUOKKA 12), VETERAANI
Huomioidaan kolme parasta näyttelytulosta, joista enintään kaksi on ulkomailta. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulokset tarkistetaan omakissasta.

SIITOSUROS JA SIITOSNAARAS
Siitosluokissa lasketaan siitoskissan kolmen eri jälkeläisen kunkin paras näyttelytulos yhteen. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen, mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä ja enintään kaksi saa olla ulkomailta. ILMOITA SIITOSKISSAN JA SEN JÄLKELÄISISTÄ NIIDEN NIMET JOIDEN OSALTA TULOKSET TARKISTETAAN OMAKISSASTA, JÄLKELÄISET SIINÄ JÄRJESTYKSESSÄ JOSSA TULOKSET TARKISTETAAN. Mahdolliset varatulokset tarkistetaan ainoastaan, jos kaksi siitoskissaa päätyy tasapisteisiin.

KASVATTAJA
Kasvattajaluokassa lasketaan kasvattajan viiden eri kasvatin kunkin paras tulos yhteen. Kotimaiset tulokset lasketaan lisäpisteineen, mutta ulkomaisista tuloksista ei hyväksytä lisäpisteitä. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä ja enintään kaksi saa olla ulkomailta. ILMOITA KASVATTIESI NIMET SIINÄ JÄRJESTYKSESSÄ JOSSA TULOKSET TARKISTETAAN OMAKISSASTA. Mahdolliset varatulokset tarkistetaan ainoastaan, jos kaksi kasvattajaa päätyy tasapisteisiin.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Kissan omistaja ilmoittaa kissan kilpailuun ja hänen tulee olla Suomen Maine Coon –kissat ry:n jäsen 31.12.2022. Jos kissalla on useampia omistajia, tulee kaikkien heidän olla yhdistyksemme jäseniä. Kissan kisaan ilmoittanut omistaja vastaanottaa myös kissan mahdolliset palkinnot ja ne kirjataan ilmoittautumishetkellä olleen omistajan nimiin.

KISAAN VOI OSALLISTUA KISSA / KASVATTAJA JONKA PYSYVÄ OSOITE ON SUOMESSA JA KAIKKIEN TARVITTAVIEN KISATULOKSIEN ON LÖYDYTTÄVÄ OMAKISSASTA.

Osallistujista ilmoitetaan kissan virallinen nimi, rekisterinumero ja mihin kilpailuluokkaan /-luokkiin kissa osallistuu. Näyttelytuloksia ei tarvitse enää listata, pisteidenlaskija tarkistaa tulokset omakissasta, ainoastaan vuonna 2022 saadut tulokset huomioidaan.

Ilmoittautumiset lähetetään ohjeistuksen mukaisesti sähköpostilla osoitteeseen vpj@mainecoon.fi viimeistään 15.1.2023 klo 23.59. Lähettäjät saavat vastaanottokuittauksen sähköpostitse, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Sähköpostit luetaan vähintään kerran viikossa, mikäli et ole saanut vastaanottokuittausta viikon sisällä, lähetä ilmoittautumisesi uudelleen.

TULOSTEN TARKASTAMINEN

Niiltä osin mitä ei näissä säännöissä ole toisin mainittu, noudatetaan pistelaskussa Suomen Kissaliiton pistelaskennan sääntöjä.
https://www.kissaliitto.fi/wpolku/media/2021/07/Nayttelysaannot-16072021-paivitys.pdf (sivu 50)

Sijoille 1.-3. sijoittuneet kissat ja kasvattajat palkitaan erikseen ilmoitettavassa MCO -tapahtumassa vuoden 2023 aikana.

Onnea Kisaan!

Arkisto

31.08.2023
Tampereen Lemmikkimessut 2.9-3.9!

27.07.2023
V.I.Pet yhteistyö!

24.05.2023
Tärkeä tiedote jäsenistöllemme!

05.04.2023
Kevätkokouskutsu 2023 (MUOKATTU!)

20.02.2023
Vuoden Maine Coonit 2022

02.01.2023
Vuoden Maine Coon 2022 -kilpailu

12.12.2022
Muuttuneet jäsenmaksut

19.11.2022
Lahjat pukinkonttiin

10.09.2022
Syyskokouskutsu 2022

22.08.2022
Vuoden 2022 Breed BIS -tulokset