Suomen Maine Coon -kissat ry

Valmistumispokaalit

Kissan valmistuminen (CH, PR, IC, IP jne.)

Mikäli kissan kaikki uuteen titteliin oikeuttavat tulokset löytyvät Omakissan kissakohtaiselta Näyttelytulokset-välilehdeltä, saat rotukirjaajalta vahvistuksen uuden tittelin rekisteröinnistä ja ohjeet maksullisen valmistumisruusukkeen tilaamista varten sähköpostitse.

Mikäli titteliin oikeuttavia tuloksia puuttuu Omakissasta, voit lisätä niitä käsittelyjonoon Omakissan Muutospyynnöt-välilehden kautta.

Ylläoleva teksti © Kissaliitto.fi

Ulkomaiset tulokset: Kissaliiton tiedote ulkomaisista serteistä 4/2019

Pokaalin tilaaminen

– Valmistumistiedot ilmoitetaan pokaalivastaava Päivi Laukkaselle sähköpostiosoitteeseen pokaalit(at)mainecoon.fi.

– Jokainen kissa saa yhden valmistumispokaalin ilmaiseksi (pokaalin lunastusajankohdan saa omistaja itse päättää). Pokaalin sijasta kissalle voi pyytää myös valmistumisdiplomia.

– Jos haluat ostaa kissallesi valmistumispokaalin, saat sen 20 euron hintaan sis. laatan. Pokaalin saa kuittia vastaan pokaalivastaavalta.

– Jos haluat kissallesi valmistumisdiplomin, ota yhteyttä markkinointi(at)mainecoon.fi. Diplomi on mahdollista toimittaa kissan omistajalle myös veloituksetta sähköisesti pdf-tiedostona, jolloin se on mahdollista itse tulostaa tai laittaa esimerkiksi omille www-sivuille.

– Sovi pokaalivastaavan kanssa mihin näyttelyyn kyseiset palkinnot toimitetaan! Tilaa pokaali hyvissä ajoin ennen näyttelyä, josta aiot sen noutaa. Pokaali on myös mahdollisuus postittaa kuluja vastaan.

Ilmoita seuraavat tiedot: Kissan nimi, valmistumispäivämäärä ja -paikka, titteli ja omistaja. Diplomi postitetaan.

Pokaalien maksutiedot:
IBAN: FI48 5494 0940 0484 26
BIC: OKOYFIHH
Viite: 8882

Tilaukset tehdään neljä (4) kertaa vuodessa. Päivämäärät ovat 30.3., 30.6., 30.9. ja 31.12. Laattoihin kaiverretaan kissan nimi, sekä valmistumispäivämäärä ja paikka. Tarkistathan, että valmistumisilmoituksessa kissasi tiedot on oikein kirjoitettu.

Yhdistys