Suomen Maine Coon -kissat ry

Valmistumispokaalit

Kissan valmistuminen (CH, PR, IC, IP jne.)

Mikäli kissan kaikki uuteen titteliin oikeuttavat tulokset löytyvät Omakissan kissakohtaiselta Näyttelytulokset-välilehdeltä, saat rotukirjaajalta vahvistuksen uuden tittelin rekisteröinnistä ja ohjeet maksullisen valmistumisruusukkeen tilaamista varten sähköpostitse.

Mikäli titteliin oikeuttavia tuloksia puuttuu Omakissasta, voit lisätä niitä käsittelyjonoon Omakissan Muutospyynnöt-välilehden kautta.

Ylläoleva teksti © Kissaliitto.fi

Pokaalin tilaaminen

– Valmistumistiedot ilmoitetaan pokaalivastaava Päivi Laukkaselle sähköpostiosoitteeseen pokaalit(at)mainecoon.fi.

– Jokainen kissa saa yhden valmistumispokaalin ilmaiseksi (Huom! Pokaali on tilattava vuoden sisään tittelin saavuttamisesta).

– Jos haluat ostaa kissallesi valmistumispokaalin, saat sen 20 euron hintaan sis. laatan. Pokaalin saa kuittia vastaan pokaalivastaavalta.

– Sovi pokaalivastaavan kanssa mihin näyttelyyn kyseiset palkinnot toimitetaan! Tilaa pokaali hyvissä ajoin ennen näyttelyä, josta aiot sen noutaa. Pokaali on myös mahdollisuus postittaa kuluja vastaan.

Ilmoita seuraavat tiedot: Kissan nimi, valmistumispäivämäärä ja -paikka, titteli ja omistaja.

Pokaalien maksutiedot:
IBAN: FI48 5494 0940 0484 26
BIC: OKOYFIHH
Viite: 8882

Tilaukset tehdään neljä (4) kertaa vuodessa. Päivämäärät ovat 30.3., 30.6., 30.9. ja 31.12. Laattoihin kaiverretaan kissan nimi, sekä valmistumispäivämäärä ja paikka. Tarkistathan, että valmistumisilmoituksessa kissasi tiedot on oikein kirjoitettu.

Valmistumisdiplomi

– Jos haluat kissallesi valmistumisdiplomin, ota yhteyttä Emilia Jaloon markkinointi(at)mainecoon.fi. Ilmoita kissan tiedot (kissan nimi, valmistumispäivä ja -paikka, titteli ja omistaja). Diplomi toimitetaan sähköisenä pdf-tiedostona, jolloin se on mahdollista itse tulostaa tai laittaa esimerkiksi omille www-sivuille.

Yhdistys