Suomen Maine Coon -kissat ry

Valmistumispokaalit

Valmistumistiedot ilmoitetaan pokaalivastaava Päivi Laukkaselle sähköpostiosoitteeseen paivi.laukkanen(at)mainecoon.fi.

Muistathan ilmoittaa kissan valmistumisesta (CH, PR, IC, IP, GIC, GIP, SC, SP,JW, DVM, DSM, DM) myös Kissaliittoon. Valmistumisilmoittautumisen voi tehdä Kissaliiton internet-sivuilla: http://www.kissaliitto.fi/2012/ilmoitus-kissan-valmistumisesta

Pokaalien maksuissa käytetään alla olevia tietoja:
IBAN: FI48 5494 0940 0484 26
BIC: OKOYFIHH – (OP 549409-448426)
Viite: 8882

Jos haluat kissallesi valmistumisdiplomin, ota yhteyttä antero.kirves(at)mainecoon.fi

Ilmoita seuraavat tiedot: Kissan nimi, valmistumispäivämäärä ja -paikka, titteli ja omistaja. Diplomi postitetaan.

HUOM! Sovi pokaalivastaavan kanssa mihin näyttelyyn kyseiset palkinnot toimitetaan!

Tilaa pokaali hyvissä ajoin ennen näyttelyä, josta aiot sen noutaa. Pokaali on myös mahdollisuus postittaa kuluja vastaan. Tilaukset tehdään neljä (4) kertaa vuodessa. Päivämäärät ovat 30.3., 30.6., 30.9. ja 31.12. Laattoihin kaiverretaan kissan nimi, sekä valmistumispäivämäärä ja paikka. Tarkistathan, että valmistumisilmoituksessa kissasi tiedot on oikein kirjoitettu!